Харьков

В Харькове командиры частей Нацгвардии со всей Украины будут повышать квалификацию

7 марта 2018 07:34

Командири військових частин будуть проходити двотижневі курси післядипломної освіти на базі Національної академії за напрямком управління військами при виконанні службово-бойових завдань.

Перед початком курсу з офіцерами була проведена комплексна перевірка рівня знань з визначенням рейтингу їх успішності.

На курсах керівники занять розглянуть з офіцерами питання, що стосуються виконання службово-бойових завдань підрозділами. Зокрема, це організація участі військової частини у виконанні завдань забезпечення громадського порядку в умовах введення надзвичайного стану, робота командира і штабу полку щодо організації участі у спеціальній операції.

Доктор військових наук, професор Олександр Шмаков провів заняття із командирами військових частин щодо проблем забезпечення державної безпеки військовими засобами, протягом якого надав навчаємим систематизовані знання щодо функцій й завдань Національної гвардії України у забезпеченні державної безпеки. Також офіцери мали змогу ознайомитись із забезпеченням керівної ролі Нацгвардії у військовому командуванні з підтримання режиму надзвичайного стану.

Командири військових частин будуть навчатися в Академії протягом двох тижнів, після чого пройдуть вихідний контроль для підвищення своєї кваліфікації.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling