Харьков

Военные артисты из Харькова выступили перед защитниками Украины в районе АТО

15 марта 2018 18:44

На Донеччині та Луганщині в декількох населених пунктах перед бійцями Збройних Сил України із концертними програмами виступили військові артисти із Харкова.

Так, ще на початку березня професійні артисти 9-го Гарнізонного будинку офіцерів (м. Харків) разом із курсантськими творчими колективами Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба об’єднали зусилля і підготували номери.

Очолив концертну бригаду начальник 9-го Гарнізонного будинку офіцерів працівник ЗС України Юрій Максимченко.

— До бойових гастролей ми дуже швидко підготувалися і, вважаю, в районі бойових дій розкрили свої таланти. Приємно відзначити, що кожний музичний твір офіцери та солдати супроводжували бурхливими оплесками. Також вже традиційно артисти та воїни спільно виконали Державний Гімн України. Гадаю, нам вдалося позитивно зарядити наших армійців та підняти бойовий дух, — зауважив Юрій Максимченко.

Вокальні колективи ХНУПС «Форсаж» та «Екіпаж» виконали як твори патріотичної спрямованості, так і ліричні та жартівливі пісні. А співаки колективу авторської пісні 9 ГБО здебільше виконували естрадні та ліричні пісні. Також в імпровізованих глядацьких залах не залишили нікого байдужими легкі рухи та чарівні костюми артистів Клубу бально-спортивного танцю «Легенда».

Кожен концерт традиційно завершувався загальним фотографуванням артистів та глядачів та побажанням нової творчої зустрічі з колективами університету.

Своєю чергою, Харківські митці пообіцяли у майбутньому ще не раз приїхати із гастролями до наших армійців.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling