Общество

Командующий Нацгвардии поздравил добровольцев на местах службы в АТО (фото)

14 марта 2018 19:05

У День українського добровольця командувач Національної гвардії України привітав бійців зі святом на місцях несення служби в районі проведення антитерористичної операції.

У ході візиту до Донецької та Луганської областей генерал-полковник Юрій Аллеров завітав до слов’янського полку, де зустрівся з особовим складом частини, ознайомився з ходом вдосконалення навчально-матеріальної бази, казармено-житлового фонду.

Під час спілкування з бійцями колишніх добровольчих підрозділів, які сьогодні проходять службу в лавах Національної гвардії, командувач відповів на запитання, які турбують військовослужбовців.

«Забезпечення прав учасників бойових дій залишається пріоритетом державної політики. Це стосується, зокрема, й забезпечення військовослужбовців житлом», − зазначив Юрій Аллеров.

Під час перебування на Луганщині командувач НГУ відвідав бійців батальйону оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького на місцях несення служби – тих хлопців, для яких сьогоднішній день – це подвійне свято, адже чотири роки тому саме з добровольців було створено цей підрозділ.

Генерал-полковник Юрій Аллеров привітав гвардійців з Днем українського добровольця, вручив відомчі нагороди, грамоти та цінні подарунки.

«Воїни, які проходили службу в добровольчих підрозділах, внесли великий вклад і справу боротьби за незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Україна не забуде Вашого подвигу!» − підкреслив командувач НГУ.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling