Политика

На Черниговщине подразделения реактивной артиллерии отработали практические действия при ведении оборонительной операции

19 марта 2018 11:10

В ході ведення планових заходів бойової підготовки управління та підрозділи реактивної артилерійської частини нарощують боєздатність та удосконалюють бойову майстерність.

На Чернігівщині військовослужбовці реактивної артилерійської частини провели командно-штабні навчання щодо планування бойових дій та участі військової частини у веденні оборонної операції.

Згідно плану проведення заходу, на першому етапі навчань здійснювалося планування бойових дій, зокрема, створення двох груп реактивної артилерії зі складу підрозділів частини для їх автономних дій на широкому фронті у веденні оборонної операції.

В ході практичного етапу навчань артилеристи набули досвіду у зайнятті району зосередження, основних та запасних вогневих позицій та стрільби і в управлінні вогнем.

Підрозділи забезпечення, в свою чергу, виконували функції розвідки маршрутів висування, районів зосередження та вогневих позицій, проводили заходи з мінної і протиповітряної безпеки, охорони і протидиверсійної безпеки.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling