Политика

Мужественные десантники получили государственные награды (фото)

21 марта 2018 14:10

Захисники України, які у різні часи проходили та продовжують нести службу в лавах 81 окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗС України отримали державні нагороди — ордени Богдана Хмельницького та «За мужність» ІІІ ступенів.

Бойові нагороди офіцерам та сержантам вручив в урочистій обстановці командир 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ полковник Євген Мойсюк.

Орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджені майор Андрій Бойко та майор Сергій Зайцев. Офіцери у різні роки були заступниками командира 90 окремого аеромобільного батальйону імені Героя України старшого лейтенанта Івана Зубкова. У 2016 році вони разом з підрозділом майже чотири місяці захищали Авдіївську промзону та відкинули противника до лінії розмежування.

Лейтенанту Сергію Гуссіді та сержанту Алі Хамідулліну були вручені ордени «За мужність» ІІІ ступеню. З початком формування 90 батальйону вони стали до його строю, пройшли бойове хрещення у боях за Донецький аеропорт та у багатьох інших «гарячих» точках Донбасу.

— Нагода сказати «Дякую за службу» під час вручення будь-якої нагороди випадає не часто. Зазвичай це на державні, чи військові свята. Проте, Ви своєю службою заслуговуєте на це набагато частіше! — зазначив у своєму привітальному виступі командир частини.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling