политика

В военном вузе провели День Итальянской кухни (фото)

22 марта 2018
08:46
549
Поделиться:

Об этом сообщает сайт Минобороны

Ще з першого вересня минулого року Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут перейшов на нову систему харчування. Результати дуже помітні і про це свідчать відгуки курсантів.

Сьогодні на сніданок, обід і вечерю курсанти смакують страви, що приготували кваліфіковані кухарі, які вкладають в приготування не лише високу майстерність, а й душу.

— Перехід на нову систему продовольчого забезпечення за натовським стандартом кардинально покращив харчування курсантів. Відтепер кожен військовослужбовець на власний вибір обирає собі сніданок, обід або вечерю, які представлені відразу декількома стравами. Курсанти вже забули, що таке обмежена норма їжі, яку вони отримували раніше, — зауважив заступник начальника інституту з тилу полковник Олександр Станілога.

Кухарі щодня дивують військовослужбовців різноманітним меню та смаковими якостями страв. Сьогоднішнє меню у військовому інституті було присвячене європейській кухні, зокрема італійській.

— Ми пропонуємо нашим військовослужбовцям італійську кухню, на сніданок — «Фріттата», на вибір салати: «Капрійський» або «Цезар», на перше — суп «Мінестроне», на друге — паста «Альфредо» з куркою, на десерт італійська випічка, а на вечерю потішимо курсантів «Різотою» з куркою, — розповідає кухар Юлія Леховецька.

Офіцерами продовольчої служби інституту постійно проводиться моніторинг та анкетування курсантського складу щодо підвищення якості приготування їжі та врахування пропозицій до збільшення різноманітності страв в меню — розкладці на тиждень.

— Ми з товаришами щодня приємно дивуємося фантазіям наших кухарів. Любо смакувати стравами, які по-справжньому нагадують домашню мамину кухню, говорить курсант Дмитро Спеціальний.


Теги: армия

комментарии

Вакансия
Сегодня
больше новостей
delta = Array ( [1] => 0.0016980171203613 [2] => 0.16022109985352 )