Политика

Во Львове будут вывешивать красно-черные флаги УПА

22 марта 2018 14:16

У Львівській міській раді досягли компромісу щодо використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу. Відповідна ухвала вчора була проговорена, підписана головами фракцій і сьогодні підтримана усіма депутатами на сесії Львівської міської ради.

«Вчора, під час спільного засідання керівників усіх фракцій, ми зробили дуже мудре і справедливе рішення. Вчора, всі керівники фракцій виступили співавторами ухвали, спільно усі колеги депутати підписалися під ухвалою про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу на території міста Львова.

Ми маємо унікальну ситуацію, коли всі керівники фракцій виступили авторами ухвали. Ми маємо велику повагу і ми шануємо наш національний стяг. Ми також маємо повагу до прапора нашої визвольної боротьби. У нас нині день єдності. Ніхто ніколи не має права нас з вами посварити. Прошу мати повагу один до одного завжди», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак він зачитав текст ухвали.

«Я також даю доручення, щоб ми закупили необхідну кількість флагштоків і одразу підписую цю ухвалу», - додав Андрій Садовий.

За ухвалу проголосувало 59 депутатів.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling