Политика

На Черниговщине курсанты-танкисты овладевают военной наукой по опыту АТО (фото)

23 марта 2018 09:34

В 169 Навчальному центрі Сухопутних військ ЗС України «Десна» триває підготовка танкових підрозділів.

Військовослужбовці виконують бойові стрільби штатним артилерійським пострілом із озброєння танків з ходу, з короткої зупинки та в умовах ведення оборонного бою. Також танкісти відпрацьовують вправи, які включають водіння бойової машини пересічною місцевістю, вибір вогневої позиції, стрільбу зі всіх видів зброї та завдання з тактико-спеціальної підготовки.

Метою занять на полігоні є опанування та вдосконалення практичних навичок військовослужбовців танкових підрозділів та підвищення рівня їх командирів, злагодженості дій кожного екіпажу танка у різних видах бою.

Під час підготовки до виконання вправ стрільб ретельно перевіряються знання заходів безпеки, основ та правил стрільби, порядку визначення вихідних установок для стрільби, матеріальної частини озброєння та боєприпасів. Також проводиться перевірка функціонування і працездатності комплексу озброєння танка й окремих його елементів, вивірку прицілів, перевірку боєм танкових гармат тощо.

За словами керівника стрільб, курсантів навчають досвідчені та професійні інструктори та командири, за плечима яких виконання бойових завдання в районі проведення АТО на Донбасі.

В ході виконання вправ з бойовою стрільбою, воїни-танкісти активно застосовують сучасні методики ведення вогню: танкову карусель, ведення вогню з укриття на великі відстані, виконання флангової стрільби тощо.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling