Харьков

В Харькове завершились соревнования гвардейцев на лучший расчет ЗУ-23 (фото)

23 марта 2018 11:46

В 3 бригаді оперативного призначення НГУ завершилися змагання на кращу обслугу ЗУ-23 зенітного ракетного дивізіону, які проходили з 19 по 21 березня на базі тактичного поля ППО частини та військовому полігоні поблизу населеного пункту Калугіно-Башкирівка.

У змаганнях за право вважатися кращим розрахунком зенітної установки в частині прийняло участь 4 розрахунки з числа 2 зенітних батарей. Не дивлячись на досить складні погодні умови, юнаки доклали максимум зусиль у виконанні нормативів із збирання зенітної установки, споряджання стрічки боєприпасами та заряджання, комплексного змагання «зенітного біатлону», 10 кілометрового маршу з подоланням штучних і природних перепон та бойової стрільби.

Жоден з учасників змагань не лишився осторонь: командири розрахунків складали на місці картки відкриття вогню прямим наведенням, номери обслуги відпрацьовували нормативи бойової роботи, а водії змагалися в майстерності водіння.

Як завжди під час будь яких змагань були і переможці і переможені, але всі зенітники залишилися задоволені від отриманого досвіду.

Цього разу перемогу здобув розрахунок солдата Сергія Коваля. Юнак призивався до армії весною 2017 року. Сергій сором’язливо говорить, що таку високу оцінку розрахунок отримав завдяки старанності кожного з його команди та постійних тренувань.

«Переможці отримують право представляти нашу частину на змаганнях серед зенітних підрозділів Східного територіального управління. Сподіваюсь на подальші перемоги наших хлопців», − зазначив командир зенітного ракетного дивізіону підполковник Володимир Лютий.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling