Харьков

В Харькове начался Чемпионат НГУ на первенство по рукопашному бою (фото)

28 марта 2018 12:02

27 березня у Харкові, на базі 5 Слобожанської бригади Східного оперативно-територіального об’єднання розпочався чемпіонат Національної гвардії України на першість з рукопашного бою. Це другий вид змагань заліку Спартакіади НГУ з військово-прикладних та ігрових видів спорту.

95 спортсменів-гвардійців, а це 17 команд, прибули до Слобожанського з’єднання зі всіх куточків України аби взяти участь у святі спорту та вибороти право найкращої команди серед трьох груп.

Перший день змагань розпочався з мандатної комісії та зважувань, за підсумками яких спортсменів розподілили за ваговими категоріями. Окрім цього провели нараду суддів та жеребкування першого туру боїв.

У змаганнях беруть участь команди з територіальних об’єднань (перша група) та військових частин прямого підпорядкування Національної гвардії України (друга-третя групи).

Серед учасників чемпіонату є члени збірних команд Національної гвардії України, а також переможці і призери всеукраїнських та міжнародних змагань серед силових структур та правоохоронних органів.

«Спортсмени, що сьогодні беруть участь у чемпіонаті – це кращі з кращих. Вони перемагали на змаганнях у військових частинах та на рівні територіальних об’єднань. Ми чекаємо від гвардійців високих показників», – зазначає головний суддя чемпіонату полковник Сергій Лещеня.

Нагадаємо, що до Спартакіади НГУ входять наступні види військово-прикладних і ігрових видів спорту: боротьба самбо, рукопашний бій, прикладна та практична стрільба, міні футбол та військово-спортивне багатоборство (семиборство).

Молодший лейтенант Діана Краснікова


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling