Экономика

ЮЖД запустила "Поезд мечты"

28 марта 2018 12:14

Сьогодні, 28 березня, зі станції Харків-Пасажирський вирушив поїзд №6419 Харків – Савинці, який став мобільним майданчиком для проведення виїзного масового інформаційного заходу «Потяг до мрії». Акція стала спільним проектом служби кадрової та соціальної політики регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» та Харківського обласного центру зайнятості.

Упродовж поїздки пасажири електропоїзда змогли ознайомитися з пропозиціями роботодавців Харківського регіону і регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» щодо працевлаштування та знайти для себе підходящу роботу.

Зокрема, фахівці служби зайнятості ознайомили з інформацією про актуальні вакансії на підприємствах Харківщини, техніку пошуку роботи та самопрезентації, можливості безкоштовного отримання нової робітничої професії шляхом навчання у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Також під час пересувного ярмарку вакансій «Поїзд до мрії» актуальні вакансії пропонували усім охочим працівники з кадрів Південної магістралі: Харківської дирекції залізничних перевезень, Основ’янської дистанції колії, ремонтно-експлуатаційного вагонного депо Основа, моторвагонного депо Харків та локомотивного депо Основа.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling