Общество

Гвардейцы, отслужившие срочку, записываются в резервисты (фото)

3 апреля 2018 20:14

Сьогодні, 3 квітня для деяких військовослужбовців – знаменний день. День, коли вони звільняються в запас та повертаються до цивільного життя. Більше року тому вони потрапили на службу до Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. З того моменту їхнє життя кардинально змінилося. Ранкові підйоми, життя за розпорядком, виїзди на службу. На якийсь період вони потрапили у світ порядку та дисципліни.

Самі ж військовослужбовці стверджують, що служба у бригаді промайнула як один день. Спочатку було важко, проте, згодом втягнулися і служба стала в радість. Тут солдати отримали військові навички, навчилися працювати у команді. Дехто з хлопців навіть задумується аби продовжити службу у військовій частині за контрактом. Адже бути військовослужбовцем Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка – це престижно. Тим паче служба за контрактом надає великі переваги: соціальний захист, безкоштовні обіди, можливість отримати якісну освіту у відомчих навчальних закладах, безкоштовне медичне обслуговування. Цей список можна перераховувати довго, проте, точно можна сказати одне, що військова служба за контрактом створює всі необхідні умови для становлення та розвитку особистості. Майже 40 військовослужбовців Президентської бригади стали резервістами. Але спочатку хлопці поїдуть до дому, аби відпочити та провести час з рідними.

Заступник командира частини по роботі з особовим складом підполковник Петро Крицький на останньому шикуванні вручив грамоти найкращим гвардійцям, подякував їм за добру службу та побажав успіхів у цивільному житті. «Ми будемо раді бачити Вас в рядах Нацгвардії, двері нашої військової частини завжди для вас відкриті», – зауважив Петро Миколайович.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling