Общество

В районе АТО определили лучший танковый экипаж (фото)

5 апреля 2018 15:24

На днях завершились соревнования на лучший танковый экипаж среди частей и подразделений, выполняющих боевые задачи в районе проведения антитеррористической операции. Как сообщили в прецц-центре штаба АТО, девять команд соревновались за звание лучшего из лучших. Среди команд-участниц - победители соревнований в бригадах и оперативно-тактических группировках, сообщили в пресс-центре штаба АТО.

Конкурс проходив у два етапи. На першому – учасники змагались у подолані ділянки місцевості, навантажені та розвантажені боєприпасів на автомобіль, подоланні загороджень з колючого дроту, метані гранат на влучність, розбиранні та збирані особистої зброї, виконанні вправи практичних стрільб з автомата, подоланні «зруйнованого мосту», евакуації пораненого з танку й надання йому першої медичної допомоги.

На другому – практичному етапі, екіпажі готували танк до стрільби, завантажували постріли та виконували стрільбу з озброєння танку.

– Участь в конкурсі піднімає змагальний дух, додає досвіду та підтримує належний рівень злагодженості серед екіпажів, – повідомив головний суддя змагань полковник Сергій Д.

В запеклій боротьбі першість виборов екіпаж однієї з механізованих бригад. Другим став екіпаж десантно-штурмової бригади.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling