Общество

Одесские и Запорожские гвардейцы-срочники уволились в запас (фото)

5 апреля 2018 19:38

19 бійців 9-го полку оперативного призначення завершили свій військовий шлях та з честю і гідністю крокують додому.

У цей день для військовослужбовців строкової служби на строєвому плацу військової частини 3029 пройшов урочистий мітинг присвячений звільненню військовослужбовців.

На початку урочистостей гвардійцям, що звільняються висловив слова вдячності командир військової частини полковник Олександр Хоменко: «Дякую Вам за те, що ви чесно і сумлінно виконували свій чоловічий обов’язок перед українським народом. За період служби кожен з вас здобув корисні навички та вміння, які неодмінно знадобляться вам у подальшому житті». Далі командир частини заохотив гвардійців черговими званнями та почесними грамотами.

Перед тим, як військовослужбовці відслуживши визначений термін, вирушили додому їх проінструктували щодо порядку постановки на облік у воєнних комісаріатах за місцем проживання, про безпеку під час дороги до дому та про можливість зайняти місце у резервній роті полку, щоб завжди бути готовим захищати Україну.

«Півтора року пролетіли як один день. Нарешті я їду до дому, до рідних і близьких – це неперевершені відчуття», – поділився сержант Андрій Максимчук.

У військовій частині 3012 відбулися урочисті заходи з нагоди звільнення в запас військовослужбовців, які відслужили встановлені терміни строкової служби. За традицією, саме в цей день гвардійці прощаються з Бойовим прапором своєї частини, своїми командирами та товаришами по службі.

«Ви із честю виконали свій громадянський обов’язок, тож хай вам щастить у майбутньому, у добрий путь!» - звернувся до військовослужбовців командир військової частини полковник Андрій Савчук.

Звісна річ, військовослужбовці, що звільнилися в запас, не залишилися без заслужених заохочень, і були нагороджені грамотами та подяками.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling