Харьков

Дело харьковского садиста-рецидивиста направлено в суд

6 апреля 2018 15:38

Харьковская местная прокуратура №2 направила в Киевский районный суд Харькова обвинительный акт в отношении 34-летнего рецидивиста, которому инкриминируется незаконное лишение свободы и пытки женщин (ч. 2 ст. 146 и ч.1 ст. 127 УК Украины).

Об этом сообщает пресс-служба Харьковской областной прокуратуры.

По информации руководителя местной прокуратуры Александра Фильчакова, мужчина, который уже был судим за кражи, мошенничество и похищение людей, избил свою сожительницу и насильно удерживал еще троих женщин.

«У січні поточного року 45-річна харків’янка разом з донькою та двома подругами відзначала у кафе день народження своєї малолітньої онуки. Ввечері жінки повернулися додому, де їх зустрів співмешканець господарки дому. Чоловік був п’яним і злим. Він увірвався до будинку і, нічого не пояснюючи, накинувся на цивільну жінку. Повалив її на підлогу. Став жорстоко бити ногами і руками по всьому тілу. Наляканим доньці жертви та двом гостям тиран наказав сидіти у кутку кімнати і не рухатися. На їх очах зловмисник цинічно знущався над жінкою протягом усієї ночі. Не давав води. Гасив недопалки від цигарок об її голову. Періодично бив. Катування припинилося лише вранці, коли прийшов чоловік доньки співмешканки. Він і викликав поліцію», - розповів О. Фільчаков.

За висновками медиків жінка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

У березні зловмиснику оголосили підозру і за клопотанням прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Максимальна санкція статей передбачає 5 років позбавлення волі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling