Общество

Нацгвардия Украины усиливает сотрудничество с жандармерией Турции (+фото)

9 апреля 2018 16:02

За результатами офіційного візиту до Турецької Республіки командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров та головнокомандувач жандармерії Турецької Республіки генерал армії Аріф Четін домовились про співпрацю на новому рівні.

Сторони обговорили питання обміну досвідом щодо організації телекомунікаційної системи та оперативного реагування, а також системи кіберзахисту. Крім цього, командувач Нацгвардії України висловив зацікавленість в обміні досвідом з жандармерією Туреччини у системному підході до організації системи логістики, а також з питань підготовки особового складу та діяльності підрозділів спецпризначення.

Юрій Аллеров також подякував Аріфу Четіну за підтримку Нацгвардії України на шляху до здобуття статусу повноправного члена Міжнародної асоціації сил жандармерії та поліції в статусі військової установи (FIEP).

У рамках візиту до Турецької Республіки делегація Національної гвардії України відвідала Управління сил спеціальних операцій Головного командування жандармерії Туреччини. Завдання, покладені на нього, багато в чому схожі на ті, що виконують спецпідрозділи Нацгвардії України. Турецькі спецпризначенці застосовуються в операціях, які неможливо провести силами інших підрозділів жандармерії і вимагають застосування спеціальних навичок, озброєння, екіпірування тощо. Зокрема, вони виконують завдання з пошуку і рятування людей у разі природніх катастроф, надзвичайних подій, пошуку зниклих без вісті, а також в операціях зі звільнення заручників. Крім того, підрозділи спецоперацій жандармерії Туреччини беруть участь в антитерористичних операціях і підтримці (відновленні) громадського порядку у складних умовах.

Джерело: Прес-служба НГУ


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling