Общество

Двух иностранцев-правонарушителей не пропустили в аэропорту "Борисполь"

10 апреля 2018 11:50

В аеропорту «Бориспіль» не пропущено іноземців, один з яких намагався підкупити прикордонників Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ», інший – перетнути кордон з підробленим паспортним документом.

Учора під час оформлення рейсу, що прибув із Кутаїсі, одному із пасажирів у зв’язку із перевищенням терміну перебування на території України минулого разу прикордонники відмовили у в’їзді в Україну. Громадянин Грузії спробував вирішити питання безперешкодного перетину кордону шляхом дачі неправомірної грошової винагороди та запропонував співробітникам прикордонного відомства 100 доларів США.

По факту пропонування хабара до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Крім того, у цьому ж аеропорту співробітники прикордонного відомства виявили в іноземця повністю підроблений паспортний документ. Під час оформлення пасажирів рейсу «Каїр-Київ» один із подорожуючих пред’явив паспорт громадянина Канади. У ході фільтраційних заходів встановлено, що документ підроблений, а іноземець є громадянином Афганістану. Затриманий зізнався, що паспортний документ придбав у м.Кабул за 20 тисяч доларів США.

Наразі порушника українського законодавства повернуто зворотним рейсом та заборонено в‘їзд в Україну строком на три роки.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling