Криминал

Штаб АТО: Защитники Украины понесли на Донбассе новые потери

17 апреля 2018 18:26

«Від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 21 обстріл позицій Збройних Сил України. Агресор продовжує застосовувати заборонену Мінськими угодами зброю.

Зокрема на Луганському напрямку із забороненої 152 мм артилерії, стрілецької та снайперської зброї противник обстріляв наші укріплення поблизу Зайцевого. Крім цього, із 120 мм мінометів окупанти вели вогонь по оборонцях Троїцького, а з великокаліберних кулеметів - по захисниках Луганського.

На Донецькому напрямку із заборонених 120 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької та снайперської зброї агресор обстріляв наші позиції в районі Гнутового. Крім цього, міномети калібру 82 мм та гранатомети противник застосував по оборонцях Новотроїцького, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю - по захисниках Авдіївки та Шахти «Бутівка», а озброєння БМП – під Павлополем. Також під вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили наші позиції поблизу Водяного, а з стрілецької зброї – в районі Опитного та Широкиного.

На жаль, унаслідок ворожого вогню один український захисник загинув. Ще двоє наших воїнів – зазнали поранення. Постраждалих військовослужбовців доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу»,- йдеться у зведенні.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling