Политика

Николаевские десантники примут участие в международных учениях в Германии

18 апреля 2018 14:38

Особовий склад підрозділу окремої 79 окремої десантно-штурмової бригади залучається до участі у міжнародних багатонаціональних навчаннях.

Багатонаціональні тактичні навчання «Combined Resolvе Х» сплановані у квітні-травні і будуть проводитися на декількох полігонах і локаціях на південному сході Німеччини. В навчаннях братимуть участь військовослужбовці з 13 держав-членів та країн-партнерів НАТО.

До складу зведеного українського підрозділу увійдуть Миколаївські десантники. Підрозділ пройшов необхідні тренування, навчання, злагодження, повністю укомплектований необхідним для навчань озброєнням, боєкомплектом, майном та бойовою технікою.

— Десантники, які в числі інших українських військових скоро представлять Збройні Сили України, нещодавно виконували поставлені бойові завдання в районі проведення АТО. Наші люди навчені, досвідчені і перевірені. Наше головне завдання — поділитися власним досвідом і набути нові знання та навички від наших партнерів. Ми не соромимося навчатися і ставати сильнішими. Чим більше ми знаємо і вміємо, тим важче нашим ворогам! — повідомив під час навчань заступник командира бригади.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling