Общество

В Житомире присягу на верность украинскому народу приняли патрульные нового набора

18 апреля 2018 15:38

Сьогодні, 18 квітня, майже два десятки патрульних поліцейських присягнули чесно та сумлінно служити на благо громади і держави. З цією важливою подією в житті їх привітали керівництво поліції регіону та області, а також рідні, друзі та колеги.

Слова Присяги, визначені законом України «Про Національну поліцію», патрульні виголосили напередодні свого першого виходу на службу. Позаду у них усі етапи конкурсного відбору та навчання у Житомирському навчальному центрі підготовки поліцейських.

Кожен із них уже завтра, а дехто і просто уночі, розпочне свою роботу у поліції. А сьогодні їх прийшли привітати з початком нового етапу в житті, керівники Головного управління Нацполіції регіону та депутатського корпусу області, рідні, друзі та колеги.

"Бажаю вам служити та захищати. У кожній ситуації: на службі і в буденному житті - мати честь, честь поліцейського. Вірю у вашу чесність, щирість та амбітність у виконанні професійних завдань", - наголосив заступник начальника поліції в області Артем Лисогор.

Перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко, вітаючи патрульних, сказав про відповідальність, яку вони взяли на себе, обравши цю професію, та сподівання громади Житомирщини на них.

"Люди вірять у вас і чекають від вас результатів, позитивних змін у щоденному житті, виправдайте їх надії", - зазначив Сергій Крамаренко.

Настоятель Свято-Юріївського козацького храму протоієрей Олександр Стахурський благословив поліцейських на віддану і сумлінну службу народові.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling