Харьков

Аллеров: Мы обеспечили возможность бесплатного питания контрактников Нацгвардии Украины

20 апреля 2018 15:14

Командувач Національної гвардії України під час службової наради в територіальному управлінні Південного ОТО в Одесі розповів про успішне впровадження харчування за рахунок держави для військових Нацгвардії контрактної служби.

«Ми забезпечили можливість безкоштовного харчування контрактників. Головний пріоритет – достойні умови служби для наших військових. Військовослужбовці рядового, сержантського і старшинського складу військової служби за контрактом усіх військових частин НГУ перейшли на безкоштовне забезпечення обідом відповідно до норми харчування №1 (загальновійськової)», – заявив Юрій Аллеров.

Контрактники Нацгвардії можуть харчуватися за рахунок держави в їдальнях підрозділів. Гвардійці це нововведення прийняли вкрай позитивно. Не кожен боєць і не в усіх місцях виконання завдань мав можливість самостійно харчуватися вчасно і повноцінно через особливі умови служби. За словами опитаних вояків підрозділів Південного ОТО, їх цілком влаштовують обіди у військових їдальнях: порції, асортимент раціону, якість приготування.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling