Криминал

В Николаеве девушка решилась на самоубийство, спрыгнула с моста, но, попав в воду, передумала

22 апреля 2018 16:21

22 квітня об 11:17 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в районі Варварівського моста на річці Південний Буг у воді знаходиться молода дівчина. Рятувальників сповістили очевидці, які розповіли, що вона ймовірно навмисно стрибнула з моста, однак опинившись вже у воді дівчина почала рятуватися та намагалася виплисти на берег.

На місце виїхали черговий караул аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, водолазне відділення рятувального поста та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. По прибуттю на місце рятувальники вийшли на воду на човні. Однак дівчина вже знаходилася на березі. Її витяг з води співробітник патрульної поліції. Капрал поліції розповів, що по прибуттю на місце він побачив, що дівчина намагається виплисти, однак їй це не вдається. До місця події відсутній під’їзд для техніки, тому хлопець вирішив не гаяти часу та стрибнув у воду, дістався до постраждалої та витяг її.

Разом із рятувальниками, вони підняли дівчину до проїжджої частини, де до прибуття лікарів надавали першу медичну допомогу. Постраждалу дівчину 22 років каретою швидкої медичної допомоги госпіталізовано до лікувального закладу із попереднім діагнозом падіння з висоти та переохолодження.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling