Спорт

В зоне АТО гвардейцы занимаются по новой системе физических упражнений (фото)

30 апреля 2018 19:11

У зоні проведення АТО відбулись змагання з кросфіту серед підрозділів Південного ОТО НГУ. У вільний від службово-бойових завдань час запорізькі гвардійці займаються фізичною підготовкою за новою системою - кросфіт.

«Це загартовує силу та витривалість кожного бійця та дає змогу впевнено виконувати бойові завдання та долати різні життєві ситуації», - зазначає полковник Андрій Зеленін.

У комплексі вправ змагань: підтягування на перекладині, жим лежачи штанги, вправи на прес та присідання з гирею, перекидання колеса на час.

«На перший погляд бійці виконують звичайні завдання, але насправді, це робота на результат, яка сильно виснажує та потребує неабиякої витривалості», - розповідають учасники змагання.

Перше місце у змаганнях серед підрозділів зайняли гвардійці військової частини 3033. Кращим в індивідуальній першості став молодший сержант Михайло Пискун, який набрав найбільше балів серед учасників. Всі команди були заохочені грамотами та солодощами. Нагадаємо, що кросфіт - це багатогранна, новомодна та альтернативна система вправ, що задіює у роботу всі види м’язів тіла. Проведення таких змагань в зоні проведення АТО дає можливість гвардійцям підтримувати свою фізичну форму на належному рівні.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling