Общество

Гвардейцы торжественно проводили на дембель 80 "срочников" (фото)

1 мая 2018 18:58

У 9 полку оперативного призначення НГУ звільнились у запас 80 військовослужбовців строкової служби.

Гідні та мужні захисники Українського народу, не приховуючи радісних емоцій, прощались із товаришами та командирами. Хлопці з багатьох областей нашої держави, від Львівської до Запорізької, разом та пліч-о-пліч, протягом 18 місяців вивчали військову справу та вчились військовим дисциплінам.

Гвардійцям провели необхідні інструктажі щодо безпечної подорожі додому, видали службові характеристики та військові квитки. Військовослужбовці поспілкувались з офіцерами фінансової та юридичної служби полку, а також з офіцерами-психологами, які провели анонімне опитування з метою аналізу якості військової служби.

На плацу військової частини гвардійців привітали товариші та командування частини. Нагородили почесними грамотами та черговими військовими званнями. Хлопці, не приховуючи емоцій фотографувались з товаришами та бажали один-одному успіхів у житті.

«Цей час так швидко минув – поділився старший солдат Віктор Ткаченко, - ще вчора, здається, я пробігав свій перший марш-кидок та уперше тримав у руках зброю, а сьогодні я маю купу позитивних вражень та спогадів про свою строкову службу та невдовзі побачу рідних».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling