Новости

В поселке Чайки под Киевом объявлен набор в полицию

7 мая 2018 16:07

Сегодня, 7 мая, министр внутренних дел Арсен Аваков открыл новое Чайкинское отделение полиции в Киевской области.

Министр заявил, что это подтверждение сотрудничества между МВД, Нацполицией и частным бизнесом.

«Сьогодні ми стали свідками нового виду співпраці між МВС, Нацполіцією та районною і обласною радами Київської області. Коли ми залучаємо приватного інвестора до будівництва інфраструктури по державній програмі. Приватний інвестор зацікавлений в тому, щоб інвестувати в безпеку», - сказав міністр.

Арсен Аваков наголосив, що кожен новий відділ - це гарантія безпеки для громадян України.

«Ми повинні говорити про поліцейську функцію як про якість життя кожної людини. Адже це, перш за все, сервіс безпеки», - сказав міністр.

Голова Національної поліції Сергій Князєв розповів, що раніше житловий масив обслуговував лише один дільничний офіцер.

«Вперше за часи незалежності ми відкриваємо відділ поліції, якого раніше ніколи не було в передмісті Києва. До цього дня територію з 40-50 тисячами населення обслуговував один дільничний інспектор поліції. Звісно, що це було не ефективно. Тому, було прийнято рішення про створення Чайкинського відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліції. Завдяки допомозі меценатів ми відкрили це відділення швидко. І дуже сподіваємось, що працівники поліції будуть працювати так само. Вони будуть забезпечені автотранспортом, засобами зв’язку. Левова частка цих працівників – учасники бойових дій на сході нашої держави», - сказав Сергій Князєв.

Начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков підкреслив, що зовсім скоро до нового відділку приєднається і патрульна поліція.

«Я з радістю оголошую набір в батальйон патрульної поліції села Чайки. Він буде складатися з 150 осіб та буде обслуговувати трасу М 06 та Києво-Святошинський район. Всі бажаючі можуть приєднатися до нашої команди. Просто заповніть заявку. Вже через чотири місяці в селі Чайка буде новий підрозділ патрульної поліції», - сказав Євген Жуков.

Сьогодні поліцейські нового відділу поліції отримали ключі від службових автомобілів.

До цього часу територію сіл Петропавлівська Борщагівка та Чайки обслуговувало Центральне відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліції, яке розташоване у селі Мила, на відстані 17 км від зазначених населених пунктів. Це значно ускладнювало оперативне реагування на заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та події.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling