Общество

Аваков: Мы никогда не забудем, какой ценой досталась Победа

8 мая 2018 18:12

Шановні колеги, ветерани й учасники війни!

Від імені колегії Міністерства внутрішніх справ України та себе особисто щиро вітаю вас із Днем пам’яті та примирення і 73-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ми ніколи не забудемо, якою ціною дісталася Перемога. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю полеглих у Другій світовій війні, віддаємо шану її ветеранам, усвідомлюючи, що без їхнього подвигу не було б ані сучасної Європи, ані європейського майбутнього України.

Глибока шана усім, кто на своїх плечах виніс тягар війни та піднімав країну з руїн у повоєнні роки. Славимо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Земний уклін усім, хто пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто відроджував рідну землю, хто у лиху годину врятував та виховав дітей.

Багато років минуло від переможного травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається прикладом патріотизму і вірного служіння своєму народові. Подвиг воїнів Перемоги гідно продовжують українські солдати та правоохоронці, захищаючи Україну на її східних рубежах, нерідко ціною власного життя та здоров’я.

Низько вклоняємося ветеранам, захисникам Вітчизни, дякуємо за патріотизм і мужність заради незалежності та територіальної цілісності України, свободи її народу. Нехай зігріває нас усіх незгасне світло Перемоги, додає сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього нашої країни.

Хай мир і злагода панують на нашій землі! Вічна пам’ять загиблим, низький уклін живим!

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков

Джерело: Офіційний сайт МВС


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling