Новости

Контрабандисты бросили 11 тыс пачек сигарет на границе с Румынией

11 мая 2018 13:15

В рамках совместной специальной пограничной операции «Граница-2018» по противодействию противоправной деятельности на государственной границе, пограничники Черновицкого отряда помешали перемещению в Румынию 24 ящиков контрабандных сигарет. Об этом сообщает пресс-служба ГПСУ.

В рамках спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018» з протидії протиправній діяльності на державному кордоні, прикордонники Чернівецького загону завадили переміщенню до Румунії 24 ящиків контрабандних сигарет.

Так, сьогодні вночі на ділянці відділу «Селятин» за 100 метрів від лінії державного кордону, мобільним підрозділом було виявлено групу осіб, що рухалася в бік сусідньої держави. Побачивши правоохоронців, невідомі покинули товар та вдалися до втечі, незважаючи на попереджувальні постріли вгору та ігноруючи законні вимоги прикордонників зупинитись. У лісосмузі прикордонники знайшли поліетиленові пакунки, в яких знаходилось 11 тисяч пачок тютюнових виробів різних марок. Правопорушники мали намір вночі перемістити товар через кордон .

Знайдені контрабандні сигарети доставлено до прикордонного підрозділу та будуть передані представникам ДФС у Чернівецькій області. Наразі тривають заходи з встановлення причетних осіб до даного правопорушення.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling