Спорт

Десять гвардейцев приняли участие в финале "Игр непокоренных" (фото)

14 мая 2018 12:44

У Києві пройшов фінал національного відбору до міжнародних змагань «Ігри Нескорених», на якому визначили 15 найкращих спортсменів-військовослужбовців. Вони вже цієї осені представлятимуть Україну в Австралії. Цьогоріч військові з усього світу, які отримали травми під час бойових дій, змагатимуться за першість у Сіднеї.

Загалом за право представляти національну збірну на міжнародних «Іграх Нескорених» боролися 172 поранених військових та ветеранів у восьми видах спорту. 60 медалей розігрували у таких дисциплінах: біг, велоперегони, веслування на тренажерах, пауерліфтинг, плавання, стрибки в довжину, стрільби з лука та штовхання ядра. Після змагань з числа переможців обиратимуть спортсменів, які увійдуть до складу збірної.

Підтримати незламних духом військових та повболівати за своїх на стадіон «Піонер» приїхав командувач Національної гвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров.

Ці змагання були засновані британським принцом Гаррі, аби підтримати поранених бійців та показати світу міць і незламність духу військових. В Україні ігри проводять вже вдруге. Минулого року наші військові-спортсмени у Торонто завоювали 14 медалей. Тож, цього разу ігри для українців стали більше ніж змагання, вони перетворилися у рух, що допомагає зблизити людей. Про це свідчить і кількість бажаючих взяти участь у змаганнях – 355 зареєстрованих кандидатів, це вдвічі більше ніж у 2017 році, розповідають організатори змагань.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling