Новости

Винницких гвардейцев пригласили в уникальный музей (фото)

14 мая 2018 13:25

Військовослужбовці військової частини 3008 Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України відвідали унікальний для України та навіть для країн Європи музей «Моделей транспорту».

Перед оглядом експозиції про свою колекцію розповів Олександр Вдовіченко: "Цю колекцію я збирав з дитинства, майже 45 років і на сьогодні вона найбільша в Україні – це 5037 моделей транспорту. Вона унікальна і розподіляється на кілька частин: вантажні, легкові, спеціальні автомобілі, автобуси, мотоцикли, літаки, кораблі, військова техніка. Всі моделі як фабричного виробництва, так і ручної роботи. В експозиції є також колекція двигунів автомобілів, вузлів і агрегатів, яку надав Барський коледж транспорту і будівництва»

Гвардійці з захопленням оглядали велику кількість різноманітних моделей, серед яких представлені навіть єдині моделі військової техніки ручної роботи.

«Такої кількості моделей зібраних в одному місці я ще не бачив. Тут зібрано велика кількість техніки, як вітчизняного так і закордонного виробництва різних часів. Особливо мені сподобалась військова техніка, яка дуже нагадує справжню, проте мініатюрних розмірів. Раджу усім відвідати дану виставку», - поділився враженнями солдат Максим Бабашкін.

На закінчення зустрічі нацгвардійці в знак подяки за цікаву та змістовну екскурсію вручили колекціонеру та колективу музею диплом.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling