Общество

Психологический климат и здоровье солдат - в Нацгвардии на особом контроле (фото)

15 мая 2018 12:52

Двічі на рік лави Національної гвардії поповнюються новими військовослужбовцями, яким приділяється неабияка увага за всіма напрямками військової підготовки.

Психологи військових частин починають працювати з молодими новобранцями з першого дня їхніх військових буднів. З метою підвищення психологічної стійкості, з військовослужбовцями проводиться психологічна робота, що направлена на розуміння новобранцями закономірностей функціонування людської психіки і поведінки людей в екстремальних умовах, індивідуальні співбесіди в рамках психологічного консультування, інтерв’ювання. Найцікавішими і улюбленими у молодого поповнення є психологічні тренінгові заняття, які направлені на згуртування колективу, а також на відпрацювання навичок у гвардійців ефективно працювати в команді.

«Робота психологів складається з двох однаково важливих блоків: теоретичного та практичного. Під час навчального збору психологи багато чому вчать новобранців за принципом «Попереджений- значить захищений», але відпрацьовувати теорію на практичних заняттях цікавіше і запам’ятовується така інформація набагато легше»,- коментує заняття психолог військової частини 3012 лейтенант Ірина Синіговець.

Тренінгові заняття з молодим поповненням включають в себе вправи на концентрацію уваги, вправи, що підкреслювали особливість кожного військовослужбовця і, звісно ж, улюблені всіма вправи, успішне виконання яких потребує колективної взаємодії, вміння працювати пліч-о-пліч.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling