Харьков

На Харьковщине пограничники задерживают украинцев без документов (фото)

18 мая 2018 12:51

Об этом на своей странице в соцсети сообщает Восточное региональное Управление ГПСУ:

Сьогодні, на ділянці відділення інспекторів прикордонної служби «Козача Лопань», прикордонники Харківського загону виявили та затримали чоловіка без документів.
Майже опівночі від дільничного інспектора прикордонної служби надійшла інформація про рух невідомої особи в напрямку державного #кордону. За допомогою сучасної системи відеоспостереження правоохоронці встановили точне місце знаходження особи, після чого на вказаний напрямок висунувся прикордонний наряд. Прибувши на місце, прикордонники затримали чоловіка. Він намагався незаконно перетнути кордон з України в Росію. Документів, що посвідчують особу при собі не мав. Зі слів затриманого він є громадянином України.
Також, вчора на ділянці відповідальності цього ж підрозділу, в прикордонній смузі, прикордонниками було затримано чоловіка без документів. Зі його слів він також є громадянином України.
Наразі, на даний час тривають заходи щодо встановлення осіб затриманих. За порушення законодавства України з прикордонних питань чоловікам загрожує адміністративна відповідальність.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling