Общество

В Винницкой области полиция разыскала двух пропавших детей

20 мая 2018 13:50

Сьогодні, 20 травня, поліцейські ювенальної провенції повернули рідним 15-річного хлопця, який зник вчора у Вінниці. Також вчора розшукали 17-річну мешканку смт. Тростянець.

Повідомлення про зникнення підлітка з Вінниці надійшло до поліції близько 22 години. Батько хлопчика повідомив, що його син пішов з дому ще о 10 ранку. Відтоді на зв'язок не виходив.
За словами начальника відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, орієнтування з прикметами хлопчика отримали усі патрулі м. Вінниці та області. Зниклу дитину шукали усю ніч. В результаті, сьогодні вранці його знайшли поліцейські на території Привокзального ринка у м. Вінниці.

З хлопчиком та його батьками провели профілактичну бесіду, аби в подальшому такі випадки не повторювались. З’ясувалось, що він втік через те , що рідні не відпустили його на святкування Дня Європи. В результаті він переночував в одному з нежилих приміщень. На щастя, з хлопчиком нічого поганого не трапилось.

Вчора у Тростянці розшукали та повернули додому 17-річну дівчину, яка після дискотеки 17 травня перебувала в односельців, не повідомивши матір. В поліцію матір звернулася лише наступного дня.
Наголошуємо, якщо ваша дитина зникла, не гайте часу , відразу звертайтеся по допомогу за номером 102, адже це допоможе поліції швидше застосувати усі можливості пошуку та запобігти, аби дитина не стала жертвою правопорушення.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling