Общество

Продолжается гастрольный тур биг-бэнда Национального президентского оркестра

20 мая 2018 14:25

Днями, у районному будинку міста Ямпіль відбувся концерт біг-бенду Національного президентського оркестру з джазовою концертною програмою у рамках ХVI міжнародного фестивалю імені П.І. Чайковського та Н.В. Фон Мекк. Художній керівник оркестру та його головний диригент — народний артист України Анатолій Молотай. Диригентом оркестру є ямпільчанин, підполковник Максим Гусак. До складу оркестру входить ще один талановитий ямпільчанин — саксофоніст тенор В’ячеслав Крижанівський.

Окрім майстерно виконаної джазової музики на духових інструментах, глядачі мали змогу насолодитися прекрасним співом легенди української сцени, видатного композитора і виконавця, народного артиста України Володимира Засухіна та заслуженої артистки України Ірини Кулик.

Ямпільчани дуже тепло прийняли гостей, висловлювали свою подяку букетами квітів, оплески у залі майже не стихали.

Наприкінці концертної програми Максим Гусак запросив на сцену учнів Ямпільської музичної школи із класу гри на духових інструментах, які перед концертом отримали майстер-клас від колективу Національного президентського оркестру, та вручив записані музичні диски.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling