Политика

Розенко: правда об украинских заложниках будет звучать со всех трибун мира

25 мая 2018 19:50

Сьогодні кожен, незалежно від того у владі він, в опозиції чи є представником громадського сектору, повинен зробити все для того, щоб Олег Сенцов та інші українські заручники були якомога швидше звільнені з російських тюрем. Про це сьогодні під час «Години запитань до Уряду» у Верховній Раді України заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Сьогодні кожен має зробити все для того, щоб підтримати і Олега Сенцова, який вже майже 2 тижні тому оголосив голодування, і інших сотні заручників хворобливих амбіцій людини, яка себе чомусь вважає «королем світу». Всі ми спільним зусиллями, не ділячись на владу, опозицію чи громадський сектор, маємо зробити все для того, щоб Олег Сенцов, як і інші заручники сталінсько-путінського режиму, засуджені за абсолютно політичними мотивами, були звільнені і звільнені негайно», - сказав він.

Віце-прем’єр-міністр наголосив, що правда про українських заручників і злочини путінського режиму буде лунати з усіх трибун світу. «Як би будь-яка промосковська колонна не волала про те, що не треба вже піднімати питання Сенцова, не треба політизувати форуми, конференції , фестивалі тощо – будемо! Будемо говорити на всіх рівнях. Будемо говорити на всіх майданчиках. І я дуже дякую переможцю Каннського кінофестивалю Сергію Лозниці, що він на найвищому рівні Каннського фестивалю розповів про Олега Сенцова і про його боротьбу», - зазначив він.

«Ми будемо продовжувати вимагати на всіх рівнях – від тієї колосальної роботи, яку проводить Президент України, до окремих громадських ініціатив – звільнення українських заручників. Правда про злочини путінського режиму буде лунати з усіх трибун світу, нам рота ніхто не закриє. Ми будемо робити це, поки хоча б один український заручник залишатиметься у російській в’язниці», - підкреслив Павло Розенко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling