Криминал

На Закарпатье гинеколог оценил роды в 500 долларов США (фото)

25 мая 2018 19:13

Кошти лікар вимагав за надання медичної допомоги при пологах. Для того, щоб чоловік породіллі з ним розрахувався, відібрав паспорт. Затримали медика працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції та прокуратури області.

Оперативники Управління захисту економіки в Закарпатській області Нацполіції та працівники прокуратури Закарпатської області задокументували злочинну діяльність лікаря Ужгородського місцевого пологового будинку. За надання допомоги при пологах акушер-гінеколог вимагав від чоловіка породіллі 500 доларів США хабара.

За визначену ним суму лікар гарантував належний догляд на усіх стадіях процесу народження дитини.

У ході слідства було встановлено, що, окрім вимагання неправомірної вигоди, медик відібрав паспорт та обіцяв його повернути після того, як останні розрахуються з ним за надану медичну допомогу. Також надав лише копії свідоцтва про народження та медичної виписки. Оригінали документів та паспорт обіцяв віддати лише після надання коштів.

Сьогодні, 25 травня, працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції та прокуратури затримали фігуранта у пологовому будинку під час отримання 500 доларів США неправомірної вигоди.

Медику загрожує покарання передбачене ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Слід зазначити, що, незважаючи на обіцяний належний догляд, після пологів жінка потрапила на лікування до медичного закладу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling