Криминал

На Сумщине полицейские задержали водителя, который насмерть сбил двухлетнего ребенка

28 мая 2018 15:53

Дитина від отриманих травм померла на місці. Винуватець дорожньо-транспортної пригоди зник з місця події. Для його розшуку вводився в дію план «Перехоплення». Зараз зловмисник перебуває під вартою. Відкрито кримінальне провадження, чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталась вчора, 27 травня, увечері в с.Сім’янівка Конотопського району. Водій автомобіля «Део Ланос», що рухався в бік Конотопа, не впорався з кермуванням, виїхав на зустрічну смугу і збив 2-річного хлопчика, який разом із сестричкою та кількома іншими дітьми прямували узбіччям.

Дитина від отриманих травм померла на місці. Винуватець дорожньо-транспортної пригоди зник з місця події. З метою розшуку втікача був введений в дію план «Перехоплення». На розшук та затримання водія-учасника ДТП був зорієнтований весь особовий склад Конотопського відділу поліції.

Поліцейські опитували місцевих жителів з метою встановлення свідків даної події та марки автомобіля, на якому пересувався розшукуваний. Була отримана інформація, що ймовірний порушник кермував автомобілем «Део Ланос», тож правоохоронці розпочали перевірку власників автомобілів даної марки. В їх поле зору потрапив 48-річний житель сусіднього села, який мав такий автомобіль.

Поліцейські перевірили інформацію перевірили і в результаті всіх вжитих заходів правопорушника було затримано приблизно через дві години після скоєного. Встановлено, що чоловік після святкування Дня села вирішив покататися автівкою. Після того, як збив дитину, він швидко повернувся додому, залишив автомобіль на подвір’ї матері, а сам заховався в кущах у сусідньому домогосподарстві.

За словами т.в.о. начальника Конотопської поліції Олександра Васильченка, на момент затримання чоловік перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. У нього одразу взяли проби на аналізи для проведення експертизи на наявність алкоголю в крові. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Слідчими Конотопського відділу поліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху, що призвели до загибелі людей), за якою винуватцеві ДТП загрожує тюремне ув’язнення строком до восьми років.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling