Общество

Военная прокуратура направила в суд обвинительный акт в отношении руководителя "военторга" за растрату более 1,3 миллиона гривен

30 мая 2018 17:17

30.05.2018 військовою прокуратурою Центрального регіону України скеровано до Білоцерківського міськрайонного суду Київської області обвинувальний акт стосовно колишнього тимчасово виконуючого обов’язки директора ДП МОУ «Білоцерківській військторг» за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України.

В ході досудового розслідування встановлено, що обвинувачена у листопаді – грудні 2014 року безпідставно перерахувала кошти ввіреного їй підприємства в розмірі понад 1,3 млн. грн. на рахунки фіктивних підприємств за нібито надані ними консалтингові послуги в юридичній сфері.

Під час досудового розслідування підозрювана переховувалась від органу досудового розслідування та була оголошена в розшук

27.04.2018 слідчими військової прокуратури Центрального регіону України спільно із оперативними працівниками карного розшуку Білоцерківського відділу поліції ГУНП в Київській області на підставі ухвали слідчого судді в порядку ст. 190 Кримінального процесуального кодексу України затримано підозрювану (публікація на офіційному сайті військової прокуратури Центрального регіону України від 16.04.2018 року).

До підозрюваної застосовано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслету. На майно підозрюваної накладено арешт.

Довідково:
• санкція ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling