Политика

Командир одной из бригад "ДНР" заочно приговорен к 10 годам лишения свободы

1 июня 2018 07:25

У вересні 2014 року 36-річний мешканець м. Амвросіївки Донецької області з власних міркувань вступив до лав незаконних збройних формувань «ДНР».

Прокурором надано суду достатньо доказів того, що злочинець, перебуваючи у лавах терористів, брав участь у бойових діях у складі збройних формувань терористичної організації “ДНР” проти Збройних сил України із вересня 2014 по березень 2017 року, зокрема на території Старобешівського району. Засудженого було призначено командиром 3-го взводу окремої розвідроти так званої 1-ї Слов’янської окремої механізованої бригади «ДНР».

Оскільки він продовжує перебувати на тимчасово окупованій території, кримінальне провадження розглядалось без його присутності в порядку спеціального судового провадження. Таким чином, Токмацьким районним судом Запорізької області чоловіка визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації), та призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком 10 років з конфіскацією майна.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling