Криминал

Собака пограничников обнаружила в зоне ООС тайник с "травкой"

3 июня 2018 16:45

На контрольном пункте «Новотроицкое», который находится в районе проведения операции объединенных сил, служебная собака пограничников, обученная на поиск наркотиков, среагировал на автомобиль «ГАЗ». Управлял транспортным средством гражданин Украины 1982 года рождения.

Автівку відразу вивели із загального потоку для проведення поглибленого огляду. У ході перевірки спільна оглядова група до складу якої, окрім прикордонного наряду, долучилися співробітники власної безпеки та оперативних підрозділів Держприкордонслужби, ДФСУ і СБУ зі складу Об'єднаних сил виявили сховок, де знаходилася чимала кількість рослинної речовини. Тайник був облаштований у паливному баку автомобіля. Викрили його за допомогою технічних засобів прикордонного контролю. Загалом з нього дістали майже двадцять 1,5 літрових пляшок з сіро-зеленою «травичкою».

Наразі кермувальника та знайдені пляшки передано представникам Національної поліції. Речовину, яка скоріш за все є марихуаною, направили на експертизу, де також буде встановлена її вага. Очікується внесення відомостей до ЄРДР за ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling