Общество

Бушуев: работа блокпостов на Луганщине должно быть оптимизирована

8 июня 2018 17:24

Сьогодні, заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв спільно з очільником поліції Луганської області Сергієм Колесником провів нараду з керівництвом територіальних підрозділів поліції в Луганській області та старшими батальйонів патрульної служби поліції особливого призначення приданих сил.

Головною темою наради була робота стаціонарних та мобільних блокпостів, організація забезпечення публічного порядку та безпеки, належних умов для несення служби поліцейських та забезпечення прав громадян при їх перетинанні.

Заступник начальника поліції в Луганській області Юрій Слухаєнко доповів про порядок несення служби на блокпостах, вимоги до поліцейських, які здійснюють перевірку транспортних засобів та осіб, які перетинають його.

«Звертаю вашу увагу на ефективне несення служби. Вона не має бути формальною, кожен з вас має усвідомлювати свою задачу тут. В нашій службі немає другорядних завдань, проте, основна мета полягає в тому, щоб мирна територія була безпечна», - зауважив Костянтин Бушуєв.

Начальники територіальних підрозділів доповіли про стан виконання завдань, щодо переформатування та оптимізації роботи блокпостів.

«Наголошую на суворому дотриманню заходів особистої безпеки під час несення служби. Прошу зробити все від нас можливе, щоб не допустити витоку зброї, вибухівки та наркотиків на мирну територію України», - резюмував нараду Сергій Колесник.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling