Общество

Пограничный пес оставил путинских наркоманов без таблеток (фото)

10 июня 2018 09:18

Так, учора від оперативних співробітників Донецько-Луганського регіонального управління військовослужбовцям відділу «Станично-Луганське-2» надійшла інформація про можливе переміщення жителькою Луганської області наркотиків через лінію зіткнення.

Громадянка, яка найбільш підходила під опис оперативників, якраз перебувала у загальному потоці та очікувала на проходження контрольних операцій. Прямувала вона до тимчасово окупованої території Луганської області. Прикордонники спільно із співробітниками фіскальної служби запропонували українці пройти у приміщення для проведення огляду, до якого залучили і службового собаку. Під час перевірки речей громадянки, спільна оглядова група заборонених до переміщення через лінію зіткнення предметів та речовин не виявила. Проте пес, спеціально натренований на виявлення наркотичних речовин, зреагував на саму жінку. 60 таблеток «Метадону» громадянка приховала у білизні.

Пігулки встановленим порядком вилучено представниками Державної фіскальної служби. Правопорушницю передано представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling