Общество

Самые необычные гвардейцы соревновались за звание лучшего в многоборье (фото)

10 июня 2018 11:22

У військових частинах Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України завершились змагання з багатоборства кінологів на першість військової частини.

Протягом декількох днів кінологи змагалися у подоланні смуги перешкод, виконанні комплексу вправ загальної, спеціальної підготовки, розшукових (патрульних) собак та у затриманні умовного правопорушника. Вірні друзі гвардійців, службові собаки, шукали гільзи, робили виборку речей та шукали зловмисника по сліду.

Усі службові собаки показали гідний рівень підготовки. У 2 Галицькій бригаді найкращий результат продемонструвала Бета та начальник кінологічної групи прапорщик Іван Кусьмій. Цей професійний тандем служить у 2 батальйоні бригади, що знаходиться в місті Тернополі.

«Я був впевнений у своїй Беті, - ділиться враженнями прапорщик Кусьмій, - вона мене ще жодного разу не підвела. Бета лишається мені вірним другом. Сьогодні це наша спільна перемога, ми готувались до цих змагань, і Бета терпляче відпрацьовувала всі нормативи. Думаю, що радість перемоги вона відчуває, так як і я».

У військовій частині 1141, що дислокується у місті Луцьку, серед шести кінологів першість виборов старший солдат Володимир Якобчук із службовою собакою Дора.

«Цього разу Дора показала відмінні результати, не підвела мене. Ми багато працювали, і ця перемога цілком заслужена. У подальшому будемо вдосконалювати свій професійний рівень та готуватись до наступних змагань», -поділився своїми враженнями старший солдат Володимир Якобчук.

Проведені змагання надали можливість визначити натренованість службових собак для подальшого ефективного використання можливостей кінологів військових частин Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України у забезпеченні публічного порядку та протидії злочинності.

Майор Андрій Сало,

молодший лейтенант Аліна Новікова,

старшина Ярослав Ліщук


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling