Харьков

В Харькове на взятке поймали полицейского (фото)

15 июня 2018 19:36

У п’ятницю, 15 червня 2018 року, прокурорами військової прокуратури Харківського гарнізону спільно зі співробітниками ГУ БКОЗ Управління СБ України в Харківській області в порядку ст. 208 КПК України, за вимагання та одержання неправомірної вигоди в розмірі 75 тис грн, затриманий заступник начальника – начальник слідчого відділення одного з районних відділів поліції у м. Харкові.

Установлено, що вказана службова особа, діючи умисно, використовуючи своє службове становище, вимагав та одержав від громадянина України вказані грошові кошти за вчинення в його інтересах дій щодо закриття кримінального провадження.

Його затримано одразу після одержання неправомірної вигоди та надання громадянину постанови про закриття кримінального провадження.

Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки. Затриманому готуються повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та до суду буде скеровано клопотання про обрання запобiжного заходу у видi тримання під вартою, а також відсторонення його від займаної посади.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Управління СБ України в Харківській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling