Политика

В зоне ООС едва не убили пленных бойцов ВСУ

25 июня 2018 09:24

Об этом на своей странице в соцсети рассказали волонтеры фонда Вернись живым:

"Ледве своїх, полонених ворогом, не накрили вогнем", - каже один з командирів. Нещодавно черговий зв'язківець помітив тентований ворожий Урал, який прибув на передові позиції бойовиків. З його ж допомогою найманці часто проводили ротацію і підвозили боєприпаси. Хлопці давно мріяли "вполювати" вантажівку.

Командир дав роті вогневої підтримки команду "до бою", для точного коректування вогню - сказав запустити у повітря коптер. Було ледь видно скупчення десь 30 чоловік, які активно укріплювали передові позиції і носили ящики зі снарядами.

Коли вже всі були готові завдати привентивного удару -пілот розгубленим голосом повідомив у рацію: "Мені здається, це наші полонені. Мене глушить РЕБ, відео не пише чомусь. Розвертаюсь". Пілот коптера побачив шістьох бойовиків з автоматами, які контролювали роботу людей в цивільному і старій піксельній та британській формі, яка дуже популярна серед наших хлопців.

За данними зовнішньої розвідки, окупаційні війська досить часто використовують полонених на передовій, укріплюючи свої позиції. І цього разу пілот був правий - в той день полені українці були вивезені на околиці Донецька. Вкотре коптер, придбаний за ваш кошт, рятує життя бійців. І на цей раз - життя військовополонених.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling