Общество

Замглавы МВД рассказал, чем ценен для Украины опыт Нацгвардии Калифорнии (+фото)

27 июня 2018 11:00

26 червня делегація МВС на чолі з першим заступником міністра внутрішніх справ Сергієм Яровим відвідала тренувальну базу Camp Roberts.

«База Camp Roberts є прикладом цілковито автономного тренувального об’єкту. Досвід каліфорнійських гвардійців є цінним для розбудови інфраструктури підрозділів МВС та розробки ефективної програми їх підготовки», - наголосив Сергій Яровий.

Він також зазначив, що наразі МВС створює подібний центр в Україні.

«Останні декілька років розбудова подібного центру в Україні активно просувається. Він створюється на базі міжнародного тренінгового центру МВС неподалеку від Києва. Там проходитимуть підготовку гвардійці, поліцейські, рятувальники», - додав перший заступник міністра внутрішніх справ.

Сергій Яровий також запросив представників Національної гвардії Каліфорнії ознайомитися з роботою тренінгового центру МВС.

Довідка. Тренувальна база Camp Roberts була створена у 1941 році, використовується Національною гвардією штату Каліфорнія для тренувань та підготовки власних підрозділів, а також підрозділів інших військових та правоохоронних формувань США та іноземних країн. Особливістю бази є її повна автономність (своя вода та електропостачання). Максимальна кількість військових, які можуть розміститися на базі сягає 45-50 тисяч. Окрім військових на зазначеній базі проходять тренування рятувальних підрозділів та пілотів винищувачів.

Джерело: Департамент комунікації МВС України


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling