Политика

Командующий Нацгвардии поздравил бойцов с Днем Конституции

28 июня 2018 09:00

Привітання командувача Національної гвардії з Днем Конституції України

Щиро вітаю із визначним державним святом – Днем Конституції України!

ЇЇ прийняття ознаменувало ґрунтовне закріплення нашої незалежності, закарбувало волю жити у суверенній державі.

Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Вшановуючи сьогоднішнє свято, всі ми глибоко усвідомлюємо спільну відповідальність за виконання покладених на нас функцій, провідною з яких є захист конституційного ладу України, цілісності її території від спроб зміни їх насильницьким шляхом.

Правові гарантії, закладені в Основному Законі, є стимулом для плідної, натхненної праці на благо добробуту та процвітання нашої держави, заради миру й щастя у спільному домі.

Український народ надто часто змушений був доводити, що ці цінності ми готові захищати будь-якою ціною, зокрема, – й ціною власного життя.

У непростий для нашої держави час, як ніколи раніше, ми розуміємо значимість Конституції та осмислюємо кожен власний крок у реалізації її ключових принципів.

Національна гвардія України на шляху до набуття відповідності організаційних структур та управлінських процедур, загальноприйнятих у
країнах–членах НАТО та Європейського Союзу збагачується досвідом. А професіоналізм наших військовослужбовців загартовується у жорстокому і безкомпромісному протистоянні з агресорами і злочинцями, які прагнуть наживи та дестабілізації.

Багато кого вже немає поруч із нами, багато хто загинув у боях і на службі. Ми згадуємо їх і схиляємо голови з пам’яттю про тих, хто виявив найвищу любов до України. Вони відійшли в легенду, на якій виховуватимуться наступні покоління патріотів.

У нашій пам'яті назавжди залишаться імена кожного, хто віддав своє життя за незалежність України.

Дякую воїнам за вірність присязі, військовому і громадянському обов'язку, мужність і відданість українському народові.

Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров'я, невичерпного оптимізму, мирного неба над головою і нових здобутків у справі служіння Батьківщині. Щоб задекларовані права завжди були реальністю, а люди – почували себе захищеними і впевнено дивилися у майбутнє.

Стійкості та витримки усім українцям і особливо – бійцям, які боронять нашу країну в складі Об’єднаних сил, виконують інші службово-бойові завдання на всій території України.

Нехай це свято додає наснаги та впевненості у власних силах і в нашій спільній перемозі!

З повагою,

командувач Національної гвардії України

генерал-полковник

Ю. В. Аллеров


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling