Политика

На Сумщине похоронили погибшего бойца 92 бригады ВСУ

28 июня 2018 09:21

В селі Станова, на рідній стороні, поховали Баглика Руслана Євгенійовича, уродженця Тростянця, молодшого сержанта 92 окремої Харківської механізованої бригади, пише sumy.today.

19 червня, під час здійснення військової операції під Донецьком, він отримав тяжке поранення в голову, яке було не сумісне з життям. До Дніпропетровської лікарні ім. Мечникова Руслана доставили в безсвідомому стані і впродовж шести діб він перебував в глибокій комі, вийти з якої так і не зміг. Життєвий шлях молодої людини обірвався 25 червня на 21-му році життя.

Народився Баглик Руслан Євгенійович 29 вересня 1997 року в Тростянці, в родині ветерана Афганістану. У вересні 2004 року розпочав навчання в школі № 2, в старших класах перейшов до Станівської школи, яку і закінчив. Протягом трьох років хлопець ніс військову службу. Про загиблого односельці згадують як про порядного, веселого, доброзичливого хлопця. ..

Смуток огорнув Станівський край, пішрв з життя справжній патріот своєї Батьківщини, який захищав нашу країну від агресора на сході України. Світла пам’ять про Руслана збережеться в серцях багатьох поколінь.

Проводжали в останню путь загиблого бійця рідні, друзі, односельці й мешканці Тростянецької громади, військовослужбовці й ветерани АТО. В прощальній церемонії взяли участь Юрій Бова – міський голова Тростянецької ОТГ, Олег Сипко – голова райдержадміністрації, Андрій Корж – голова районної ради, Юрій Дудник – голова Станівської сільської ради. Духовенство відслужило панахиду за загиблим воїном АТО.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling