Политика

Боевики вновь сорвали разведения сил и средств в районе Станицы Луганской

28 июня 2018 13:41

Українська сторона СЦКК: Російські окупаційні війська вчергове зірвали розведення сил у Станиці Луганській.

Українська сторона СЦКК інформує, що бойовики російських окупаційних військ, вчергове зірвали розведення сил і засобів сторін у районі Станиці Луганської. Так, 27 червня, близько 23.00 год. на ділянці розведення №1 противник застосував стрілецьку зброю по позиціях Збройних Сил України.

Обстріл військовослужбовців ЗС України бойовики здійснювали з гори Князь Ігор, що на тимчасово непідконтрольній території Урядові України.

Про зазначене українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ.

Українська сторона СЦКК зазначає, що бойовики збройних формувань РФ систематично здійснюють провокаційні обстріли в районі Станиці Луганській, та не мають наміру залишати свої позиції. Попередній обстріл позицій Збройних Сил України у цьому населеному пункті був задокументований СММ ОБСЄ 21червня поточного року.

Українська сторона СЦКК наголошує, що підрозділи Збройних Сил України готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища міського типу Станиця Луганська у дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил і засобів на лінії розмежування.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling