Общество

Аваков: Шаг за шагом полиция продолжает меняться и отвоевывать доверие граждан (+фото)

4 июля 2018 20:29

Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив під час нагородження поліцейських з нагоди професійного свята.

«Ми йдемо шляхом непростих і важливих змін, і крок за кроком створюємо нову поліцейську систему країни. Через помилки і опір старої системи, через невіру і критику, через біль втрат і радість перемоги ‑ ми будуємо нову поліцію», ‑ зазначив міністр внутрішніх справ.

Він додав, що все більше людей довіряють Нацполіції.

«Шлях змін ще далеко не закінчений! Крок за кроком поліція продовжує змінюватися, відвойовуючи безпеку громадян і розраховуючи на найдорожче, що взагалі може бути ‑ довіру», ‑ сказав Арсен Аваков.

Своєю чергою, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий зазначив, що тільки завдяки особовому складу поліції можливо подолати всі труднощі та дійти до кінцевої мети.

«Вітаю весь особовий склад Нацполіції. Той шлях, який ми з вами вибрали, буде абсолютно успішним. Разом з вами ми подолаємо всі проблеми та досягнемо всіх цілей», ‑ сказав Сергій Яровий.

Голова НПУ Сергій Князєв наголосив на важливості роботи слідчого підрозділу.

«Всім колективом хочемо привітати найпотужніший підрозділ слідчих нашої Національної поліції, який має найбільшу кількість офіцерів ‑ 14 тисяч. За слідством кінцевий результат роботи», ‑ зауважив Сергій Князєв.

Серед нагород, які отримали правоохоронці: президентські ордени та медалі, грамоти Верховної Ради, відзнака МВС «Вогнепальна зброя».

Джерело: Департамент комунікації МВС України


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling