Харьков

На Харьковщине определили лучший взвод оперативного назначения НГУ (видео)

7 июля 2018 12:05

За підсумками трьох тижневих змагань на звання кращого взводу оперативного призначення у військовій частині 3017 Східного ОТО визначили підрозділ, який буде захищати честь бригади на змаганнях Нацгвардії.

За почесне право стати першими боролися представники із складу 1 та 2 батальйонів оперативного призначення.

«Такі змагання у військовій частині проводяться вперше, військовослужбовці нашої бригади показали високий рівень підготовки. Інтрига трималася до останнього», – розповідає старший помічник начальника відділення бойової та спеціальної підготовки майор Валерій Колісник.

Змагання проходили у 3 етапи. Під час І та ІІ гвардійці виконували тестові завдання та відпрацьовували нормативи з підготовки по зв’язку, медичної, вогневої, тактичної підготовки та військової топографії.

«На останньому третьому етапі взводи змагалися з бойової стрільби у складі підрозділів. Приймало участь 2 взводи : – 1 взвод від 1 батальйон та 1 від 2 батальйону оперативного призначення. Де перший взвод роти оперативного призначення на бронеавтомобілях 2 батальйону показав кращий результат. Та за підсумками у військовій частині посів перше місце», – продовжує майор Колісник.

Всі учасники показали досить високий рівень підготовки.

«Підготовку до змагань здійснювали інструктори з бойової підготовки за всіма напрямками. Завдяки цьому весь особовий склад зміг показати високий рівень знань та наполегливість», – говорить командир відділення інструкторів 2 батальйону оперативного призначення Андрій Ільченко.

Цього року перемогу виборов взвод молодшого лейтенанта Рашида Гулієва. Саме ці хлопці поїдуть на змагання Національної гвардії захищати честь частини.

«Боролися, було важко, але завдяки старанням кожного хлопця зайняли перше місце, тепер готуємось до змагань на першість Національної гвардії», – ділиться своїми враженнями командир взводу молодший лейтенант Рашид Алекпер огли Гулієв.

Дуже символічно, що минулого року одне з відділень цього підрозділу вже змагалося за право бути кращим відділенням оперативного призначення НГУ та привезло до частини «срібло».

Стас Заботнов,

відео Владислава Васильєва


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling